Seo Services

එග්ලස් ඩේට් කේක්

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXdlnvLzU2xKZla-9aXOduX8kT_b0Bv9aAmdDxvhyRCPgwKLp6zTPU0Oh9q51vsv9RqHt6EzvQBOmcJEgTOq4u5SKpE_yPVoIIDNVas3JHeatwrOX2LcUk9HekeGW9Wujr4oFWQ-T9ZgBR/s1600/fblink.gif 
අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
සීනි ග්‍රෑම් 200 ක්
බටර් ග්‍රෑම් 200 ක්
පිටි ග්‍රෑම් 250 ක්
බේකිං පවුඩර්
තේ හැඳි 2 ක්
ටින්කිරි ටින් 1/2 ක්
උණුවතුර හෝ සෝඩා
දියර මේස හැඳි 4 - 5 ක්
රට ඉඳි ග්‍රෑම් 500 ක්
රුලං ග්‍රෑම් 100 ක්
කජු ග්‍රෑම් 25 ක්
ප්ලම්ස් ග්‍රෑම් 25 ක්
කැන්ඩිඩ් පීල්ස් ග්‍රෑම් 25 ක්
ජින්ජර් ප්‍රිසර්ව් ග්‍රෑම් 25 ක්
පුහුල් දෝසි ග්‍රෑම් 25 ක්
ආප්ප සෝඩා තේ
හැඳි 1/2 ක්
සුවඳ කුඩු තේ හැඳි 1/2 ක්
වැනිලා තේ හැඳි 2 ක්

සාදන ක්‍රමය
පළමුව බටර් සහ සීනි බඳුනකට දමා බීට් කරගන්න. ඉන්පසු රට ඉඳිවල ඇට ඉවත්කර සෝදා තෙත මාත්තුකර සිහින්ව කපාගන්න. එයටම ආප්ප සෝඩා තේ හැඳි 1/2 ක් එකතුකර උණුවතුර දමා තැම්බෙන්නට තබන්න.
ඉන්පසු ටින්කිරිවලට උණුවතුර හෝ සෝඩා දමා දියකර ගන්න. එය බටර් සීනි මිශ්‍රණයට දමා බීට් කරන්න. පිටිවලට බේකිං පවුඩර් දමා තෙවරක් හලාගන්න. දැන් පලතුරු සිහින්ව කපා ගන්න. පසුව රුලං බැද පලතුරුවලට කලවම් කරන්න. මේ රුලං මිශ්‍රණය පිටිවලට ද කලවම්කර සීනි, බටර් මිශ්‍රණයට දමන්න. රට ඉඳි ද එයට එකතුකර බීට් කරන්න. සුවඳ කුඩු හා වැනිලා ද එයට එකතුකර බටර් තවරාගත් තැටියකට දමා සෙල්සියස් අංශක 180 ක උෂ්ණත්වයෙන් විනාඩි 35 ක් පමණ බේක්කර ගන්න.
එග්ලස් ඩේට් කේක් එග්ලස් ඩේට් කේක් Reviewed by CHAA MEDIA on May 07, 2019 Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.