Seo Services

මාළු කිරට පිළියෙල කිරීම

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXdlnvLzU2xKZla-9aXOduX8kT_b0Bv9aAmdDxvhyRCPgwKLp6zTPU0Oh9q51vsv9RqHt6EzvQBOmcJEgTOq4u5SKpE_yPVoIIDNVas3JHeatwrOX2LcUk9HekeGW9Wujr4oFWQ-T9ZgBR/s1600/fblink.gif 
තෝර මාළු ඉස්සන් පරා කෙලවල්ලන් ආදී ඕනෑම මාළු වර්ගයක් මේ ක්‍රමයට පිස ගැනීමට පුළුවනි.
තෝර මාළු ග්‍රෑම් 500 අඹරාගත් මිරිස් මේස හැඳි 1 1/2, අමුමිරිස් කරල් 4, අඹරාගත් අබ, සූදුරු, කොත්තමල්ලි තේ හැඳි 1 1/2, සුදුලූනු බික් 4, රතුලූනු පෙති මේස හැඳි 2, ඉඟුරු පෙති 2, දෙහි ගෙඩියක් ඉස්ම, උළුහාල් ස්වල්පයක්, කරපිංචා, ‍පොල්කිරි කෝප්ප 1
සාදන ක්‍රමය
තෝර මාළු ‍පොත්ත පිටින් හෝ කෑලි කපා ගන්න. ලුණු අතගා විනාඩි දහයක් තියන්න. ඉන්පසු දෙහි හැර අනිත් සියලුම කළමනා සහ ‍පොල්කිරිද එක්කර පිස ගන්න. හිඳී එනවිට දෙහි ඇඹුල් එක්කර ලුණු බලා මදගින්නේම පිසගන්න.
මාළු කිරට පිළියෙල කිරීම මාළු කිරට පිළියෙල කිරීම Reviewed by CHAA MEDIA on January 12, 2019 Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.